The Podunajec family

''Wij zijn zeer dankbaar voor de lessen en de positieve impact die ze maken op onze dochter.''

Onze ervaringen met Sihing Paul en de IWKA hebben een zeer positieve uitwerking op de ontwikkeling van onze dochter Katleya van 7 jaar. Wij zijn 3 en half jaar geleden vanuit Zuid-Amerika weer terug naar Nederland verhuisd en wisten gelijk dat wij onze dochter op Kung Fu lessen wouden zetten. Na veel onderzoek hebben we de perfecte opleiding gevonden bij IWKA.

Katleya zelf ervaart de lessen als zeer leerzaam en komt dan ook met veel plezier. Ze kijkt elke week er weer naar uit om te gaan trainen en om weer nieuwe moves te leren die ze dan thuis op mij weer kwam uitproberen of oefenen. Ook haar discipline, fysieke ontwikkeling, flexibiliteit en het geloof in haarzelf is enorm vergroot.

Wij als ouders moeten zeggen dat Sihing Paul en zijn collega’s zeer professioneel zijn en een grote passie hebben voor de Kungfu en de ontwikkeling van hun studenten. IWKA is een academie die de normen en waarden vertegenwoordigen die je van een Kung Fu zou moeten verwachten. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de lessen en de positieve impact die ze maken op onze dochter.

Wat onze studenten zeggen

Meld je aan voor 2 gratis lessen!

Ontdekken of Kung Fu bij jou past?