Over ons2023-06-15T07:39:29+00:00

Over ons

Kung Fu Amsterdam is één van de oudste Kung Fu scholen in Amsterdam. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij Kung Fu lessen van de beste kwaliteit. Bij Kung Fu Amsterdam worden alle instructeurs persoonlijk opgeleid door grootmeester Sifu Sergio. Deze grootmeester staat wereldwijd bekend als ‘de encyclopedie van Wing Chun’ en komt regelmatig naar Nederland om bijscholing te geven. Dit zorgt ervoor dat ons systeem, stijl, principes en onze filosofie op de juiste en authentieke wijze wordt overgebracht op iedere leerling van onze Wing Chun Kung Fu opleiding.

Waarom trainen bij Kung Fu Amsterdam?

Bij ons kun je veilig, snel en effectief Kung Fu leren. Je leert jezelf verdedigen in een fijne en veilige omgeving. Je wordt omringd door gediplomeerde en uiterst gemotiveerde instructeurs met veel praktijkkennis en ervaring. Wekelijks komen onze instructeurs bijeen voor evaluatie en training. Dit zorgt ervoor dat alle beoogde doelen daadwerkelijk bereikt worden en maakt het mogelijk dat wij onze leerlingen kwalitatief goed les kunnen geven. Onze instructeurs doorlopen altijd een zeer gedegen stage van 2 jaar voordat ze zelfstandig les mogen geven. Hierdoor krijg jij gegarandeerd Kung Fu lessen van de hoogste kwaliteit.

Kung Fu voor beginners en gevorderden

Wij geven Kung Fu lessen aan beginners en training voor gevorderden. Onze Kung Fu lessen zijn geschikt voor iedereen. Voor mannen, vrouwen, senioren van 50+ en jeugd in de leeftijd vanaf 4 tot en met 16 jaar oud. Iedereen is welkom bij Kung Fu Amsterdam! Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Probeer het dan eerst uit, je krijgt bij ons twee proeflessen cadeau.

Kung Fu school met 5-sterren beoordeling

Onze Kung Fu academy heeft een zeer goede reputatie en is al 25 jaar bekend in heel Amsterdam en omstreken. Wij onderscheiden ons van andere Kung Fu scholen door een kwalitatief hoog niveau van trainingen, cursussen en workshops.

Wat onze studenten zeggen

Meld je aan voor 2 gratis lessen!

Ontdekken of Kung Fu bij jou past?

Kung Fu Amsterdam
Da Costastraat 6-8
1053 ZB Amsterdam

maandag 2pm-9pm
dinsdag 9:30am-9pm
woensdag 1pm-9pm
donderdag 11pm-9pm
vrijdag 9:30am-8pm
zaterdag 10am-2pm
zondag 10am-1pm

020 – 612 27 58
balie@wingtjun.nl

Vaak gestelde vragen

Wat is Wing Tjun Kung Fu?2022-09-16T10:51:29+00:00

Wing Tjun Kung Fu, ook wel geschreven als Wing Chun Kung Fu, is een authentieke vorm van Kung Fu. Het is een Oosterse vechtkunst wat oorspronkelijk werd uitgevonden en beoefend in de Shaolin tempels in China.

Hoe lang duurt een proefles?2022-09-20T10:08:15+00:00

De twee proeflessen duren ieder circa 1 uur en vinden zowel ’s middags als ’s avonds plaats voorafgaand aan de reguliere lessen.

Voor wie is Kung Fu geschikt?2022-09-20T10:07:58+00:00

Kung Fu is geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld zoekt naar mentale rust, meer energie en een betere nachtrust wilt. Of wil leren omgaan met (non-verbale) conflictsituaties. Van Kung Fu word je mentaal sterker en het vermindert stress. Iedereen van jong tot oud is welkom in onze lessen. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent.

Meld je aan voor 2 gratis lessen!

Ontdekken of Kung Fu bij jou past?

Ga naar de bovenkant